Tuesday, December 06, 2011

Desember 2011

Haloooooo pasti kangen ya?
maaf, belum sempat update lagi, tapi yang untuk bulan oktober dan november masih di editing.....
Maklumlah, kerja sambil urus anak, ibu RT sambil sekalian jadi supir antar jemput. Kumplit...kumplit..........
Mana kerjaan lagi bener2 peak banget, paper, worksheet, koreksian.......grrrrrrrrhhhh......ribet tralala pokoknya, but next week diusahakan udah selesai untuk editing...OK?

miss u all.....

Wednesday, September 07, 2011

Libur Lebaran


Kelapa muda...seger...


Fishing Time




Seriously





Preparing




with opa




I'd got one.....




Train time @McD




Studied @ oma's house




@ sam po kong




Banyu Mili, Yogyakarta




@ Sirahan Village, Gulon, Muntilan, West Java






















Friday, August 12, 2011

Oscar Oasis, Bernard Bear and Shaun the Sheep











Tiap hari, Raf udah standby depan TV sekitar jam 18.30an. Ngapain sih? serius amat ? Ha ha ha, ternyata dia udah ready untuk lihat kartun - kartun animasi bisu yang lucu banget.




1. Oscar Oasis


Animasi kartun bisu di TV yang bisa bikin orang tertawa tergelak2 karena tingkah Oscar (lizzard) , Popy (dessert fox), Buck (vulture) and Harchi (hyena). Menceritakan tentang persahabatan keempat binatang aneh tersebut dipadang gurun, yang kadang senang, kadang konflik, tergantung dari makanan yang didapatkan atau mainan baru yang mereka temukan..



Buck itu sejenis burung elang besar (sumber : wikipedia), sementara Harchi adalah binatang gurun yang tinggal di wilayah gurun afrika. Sementar Oscar adalah kadal gurun dan Popy adalah serigala gurun. Oscar selalu terlibat masalah dengan trio bermasalah (Buck, Popy dan Harchi), entah kenapa, sang ayam boiler juga selalu terlibat. Lucu banget kalo dilihat script ceritanya. Animasi yang dibuat di Australia dan ditayangkan Disney Channel Asia ini mendapat perhatian yang cukup besar dari penggemar animasi kartun.










2. Shaun the sheep




Animasi buatan Inggris ini menampilkan domba2 peliharaan the farmers yang pintar, kocak sekaligus iseng. Terdiri atas Shaun (domba yang paling smart, banyak akalnya), Shirley (paling gendut), Timmy (baby domba anak dari The Flock family yang selalu ngedot), The Flock (family domba yang selalu kompak), The Farmer (petani pemilik domba), Bitzer (anjing penjaga, yang kadang kompak, kadang jadi musuh, kadang pinter, kadang bloon), The Pigs (selalu antagonis dengan the sheep, ribut melulu, tapi lucu..) sama Pidsley (yang selalu jadi musuh si Bitzer, dan selalu ingin dapat perhatian dari si Farmer)


Lucu memang, kocak kalau melihat tingkah laku mereka di peternakan. Silakan link official websitenya disini




3. Bernard Bear



Lain lagi dengan aksi kocak dari Bernard Bear, beruang kutub putih (polar bear) yang "culun" dan sering terperangkap sendiri dengan kebodohannya.





Bernard Bear, selalu beraksi dengan teman-temannya, Lloyd, Eva (pinguin), Goliat (si anjing nakal) dan Zack (lizzard). Aksinya yang bodoh dan kocak selalu mengundang kita tertawa terbahak bahak. Bagi yang mau masuk ke official websitenya si Bernard, silakan klik disini


Silakan lihat foto foto gaya kocaknya.........gag tahan liat aksi waktu Bernard naik parasut, mendarat diatas kaktus, berenang dengan menggunakan ban renang, naik mobil...hadoh bikin perut sakit karena ketawa....


tertarik untuk lihat? ayooo silakan....dijamin lucu.....

Wednesday, July 27, 2011

Please draw about your family !



homework theme from ibu Sherly, Bahasa Indonesia teacher, was "please draw about your family"

Then what happened?

Raf drew the pictures when he 'fight' with papa, inspirated by Tom and Jerry movie, when they had fought, there was a star appeared over their head. And mommy only watched behind them, and only said, "Oh my God" with shaked her head....

Monday, July 18, 2011

Colouring Competition





Finished Junior Music Course examination @ Yamaha Building, Gatot Subroto, Jakarta, we decided to went home through toll road to Tj Priok, avoiding Senayan area, where Nadhatul Ulama conference had began. But i need something to buy @ Mall Artha Gading, a cap of Raf's water bottle. which was broken when fell down. Raf played at the free playground at Ace Hardware. So mommy and daddy can looking forward to buy a cap @ feelbuy store. Accidentally, when MrBear want to go to toilet at 4th floor, we met childrens who brought their own small table and sat down nicely at the competition area. I asked the guardian over there, what competition will began. They said that Colouring Competition for age 4 - 7, where i should pay Rp. 50.000 for the registration. Why not? ha ha ha.....I called Raf nanny to asked him, whether he want to joined or not.

The prize was not bad.....for the 1st, 2nd and 3rd winner got a disney mattress cost 400.000 rupiah, goody bag from Informa, and goody bag from MathMonkey Jakarta, shopping voucher from Informa furniture (500.000 for 1st place, 300.000 for 2nd place and 200.000 for 3rd place), also Voucher Rp. 200.000 for mathematic course at MathMonkey Jakarta.



Giving him support to do his best was an easy thing, because, he love to colouring so much... The result was not bad, he's the youngest and won 3rd place. The 1st winner was 7 years old, and 2nd winner was 6 years old. Go go go boy !!!!

Sunday, July 10, 2011

it's a school holiday!










This school holiday seasons, before fasting month, our office held family gathering at Mercure Ancol and Bandar Jakarta Restaurant. Followed by 1047 participant. (July 8 - 9, 2011)

Raf join colouring competition for age 4 - 6 years old, and also puzzle competition for same category. He won 1st place for colouring competition and 3rd place for puzzle competition.

He got a 55 pcs crayon for the 1st winner, school bag for 3rd winner and lots of goody bag that mades him very happy.

Wednesday, June 29, 2011